FAQ

 
1
1. Ce vinde Edvari? Servicii sau produse?
De pe site-ul www.edvari.ro se pot cumpăra și produse separat, dar pentru Edvari prioritar este de a livra o soluție adaptată pentru fiecare client în parte, în funcție de nevoile fiecăruia. Astfel, vă ajutăm cu sfaturi pentru alegerea produselor din oferta noastră si vă oferim serivcii de proiectare și instalare profesională a produselor alese.
2
2. Cât costă?
Prețurile variază în funcție produsele alese și evident de numărul lor. Prețul produselor este afișat pe site. Prețul serviciilor variază în funcție de efortul necesar pentru a realiza automatizarile cerute.
3
3. Cum plătesc?
Pentru produse plata se face ramburs, la primirea coletului sau în avans prin OP. Pentru servicii plata se face prin OP sau cash, conform contract, după execuția lucrării.
4
4. Cât costă transportul?
Pentru comenzi mai mari de 1000 de lei transportul este gratuit. Pentru comenzi sub 1000 de lei transportul se face prin curier si costă 34.99 lei. Produsele se pot ridica și de la sediu fără costuri suplimentare.
5
5. Ce garanție au produsele?
Produsele smart home au 1 an garanție. Produsele din categoria „Alte tehnologii” au garanție 24 de luni. Pentru categoriile DVR, NVR, Network/Analog Camera, Encoder/Decoder, Monitoare & Switch-uri garanția este de 36 luni pentru brandul HIKVISION. Pentru detalii vă rog sa consultați pagina noastră de termeni si condiții.
 
SUNĂ ACUM